Wróciłam z wakacji! Fajnie było. Dużo zwiedzania, ale tez ptaki i ogrody . Pokażę oczywiście co nieco, bo zdjęć zrobiłam sporo.
Ogród zastałam dżunglowy, ale też jako królestwo ślimaków. Rozkwitły róże, przekwitły irysy, no i koniecznie muszę wziąć maczetę do ręki.
Żanetko, Marysiu! Dziękuję! Wasze życzenia się spełniły, bo wakacje były naprawdę fajne i wypoczęłam, niestety tylko psychicznie, bo codziennie robiliśmy wiele kilometrów.
Swietko! Duke of York jest zjawiskowy, niestety przekwitł, nie nacieszyłam się nim przez wyjazd. Miejsce na ognisko było nieco mniejsze, może dlatego nie zwróciłaś uwagi.
Danusiu! Dziękuję!
Przez urlop mam sporo zaległości domowych i służbowych więc buszowanie po forum będę uskuteczniać w odcinkach. Trochę się stęskniłam, bo nie miałam zbyt wiele GB i po 3 dniach mi się skończyły. A i tak nie miałam zbyt wiele czasu.
Dziś tylko kwiaty i zieleń z campingu i okolic, bo ładnie tam było okrutnie. Oczywiście pokaże dzikie kwiecie i zwierzynę, oraz gdzieś w tematycznych inne relacje, np z ogrodu, którego zwiedziłam.