Dziękuję
Swietko! Zdjęcia tego nie oddają, jak pięknie kwiaty wyglądały na wystawie. szkoda, że masz tak daleko...
Dorotko, Tomku! Dziękuję, no i cieszę się, że zgadaliście się co do miejsc sentymentalnych
Tomku, syfony moje, a konewki Asi, choć ja takie nadal używam w ogrodzie. Syfony przywlókł mi szwagier przed laty ze swojej firmy z rupieciarni. Wiedział, że lubię starocie.
Kasiu! Dziękuję bardzo!
Nelu! Kwiaty same się pchały do rąk. Dziewczyny mają dryg i wiedzę, ja tylko organizowałam. Kilka bukietów tez zrobiłam. Jak już byłam padnięta, zauważyłam, ze Asia się dopiero rozkręca
Żanetko! Zawilce były gwiazdą obok dalii. Cieszę się, że się przyznałaś, bo dostałam jeszcze od Wiesi, ale one nie zakwitły jeszcze w tym roku, są młodziutkie.
Tak, marże już, żeby nic nie robić. Jeszcze dziś pakowanie i przygotowania, a od jutra wakacje!
Monia! Uwielbiam, jak mnie ochrzaniasz, a że dawno tego nie było więc jestem szczęśliwa!
Nie wiem, czy zapamiętam, ale się postaram
Ramkę podchwyciłam z Wojsławic, bo to fajnie wyglądało. Miała być tez przystrojona kwiatami, ale wianki wystarczyły.
Zdjęcia z wystawy będę kontynuować w wystawowym wątku, bo tu już dalie czekają, a zaraz ptaki pokazywać będę więc basta .
Niektóre dalie zakwitły przedwczoraj dopiero i nie załapały się na wystawę
Hapet Duplo
Cooperboy
Provincinis
Mingus Leroy T
Hy Mom
?
Garden Wonder