Żanetko! Dziękuję! fajnie, że wpadłaś i obejrzałaś. Co do kursu - polecam! ja co prawda nie byłam, ale uczył mnie mąż, który m.in. jest fotografem. I mam go pod ręką i jak potrzebuję jakiejś wiedzy, to pytam. Szkoda, że nie mieszkasz gdzieś blisko, to chętnie bym udzieliła kilku wskazówek. Próbowałam wcześniej udzielić tu w wątku kilku prąd, ale chyba trzeba pokazać bezpośrednio, bo tak lepiej wchodzi.
Wiesiu! Zadbałam, by materiał wyjściowy był lepszy więc pozostawiłam dużą rozdzielczość i zmieniłam program do zmniejszenia rozmiarów. forum nadal kiereszuje, ale zdjęcia wyglądają lepiej. No i ostatnio nie linkuję, a załączam . Muszę znaleźć chwilę na analizę, które lepiej wyglądają.
Już dziś serdecznie zapraszam na spotkanie daliowe u mnie w ogrodzie dla wszystkich chętnych 15.09 (piątek) już od 12, jak komu pasuje. Impreza będzie cały dzień, a nawet wieczorem możemy sobie zrobić ognisko. Dajcie znać, kto chętny, żebym pyrów dość nagotowała!
Bo tradycyjnie zapraszam na pyry z gzikiem, śledzie w śmietanie i placek. I coś tam jeszcze.
Na dziś:
York&Lancaster
Sweet Susanne
Provincinis
Carmen Alexandra
Kidd's Climax