Ja bym hosty brała (za 2 funty ) i paproć i może jeszcze tego irysa Louisiana
Widzę, że się wzięłaś za przekopywanie:) I sąsiedzkim roślinom ulżyłaś co nieco. Jeszcze trochę i na herbatkę do sąsiadki pójdziesz by uciąć sobie pogawędkę o roślinkach Ja za swoimi już rozmawiałam i to nie jednokrotnie. Co prawda na ulicy nie na herbacie ale pogawędka jest pogawędką
pozdrawiam
Jaguś
Jeśli nie wiesz co masz dalej zrobić, zrób sobie kawę
Hej Jaguś moi sasiedzi są już bardzo wiekowi. Sasiadka ma 96 lat, ledwo chodzi, słabo slyszy i nie lubi ogrodnictwa. Ogrodem zajmował się jej zmarły mąż. A sasiedzi Ci od ciska też wiekowi. Sasiadka nie wychodzi z domu a jej mąż ledwo chodzi. Dzieci się nimi zajmują ale w ogrodzie już nic nie robią. Jedni i drudzy wynajmuja od czasu do czasu kogos żeby posprzatal w ogrodzie.
Dzisiaj pobodka 8.00. Jak dla mnie to skoro swit. Zaraz wyruszamy na zakupy pt Witaj szkoło. W miescie do ktorego jedziemy jest Centrum ogrodnicze nie jest to wprawdzie całkiem po drodze ale....
Wczoraj rano zrobiłam malą sesje fotograficzną moim roslinka. Jednak aparat to nie to samo co tablet.
Ładne masz te kwiatuszki, a oferta w ogrodniczym też bogata ja niestety po jakieś fajniejsze okazy roślin muszę jechać do najbliższego miasta ,ponad 20 km
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Każdy kolor jest piękny, pod warunkiem, że jest czerwony :)
Otrzymane podziękowania: 33599
No Agnieszko, idziesz jak burza. Zrywasz darń, ratujesz rośliny sąsiadów, wykopujesz, przekopujesz
Niedługo będziemy oglądać tutaj bujne rabaty
Mężowi powiedz, że rośliny przed domem, podnoszą poziom Twoich endorfin. Dzięki temu będziesz zdrowsza i radośniejsza No i wpływają korzystnie na zdrowie psychiczne
Hej Gabi. Witam, rozgosc się proszę. Mam nadzieję że szybko wrocisz do zdrowia I bedziesz mogła realizowac swoje ogrodnicze plany.
Hej Ewuś. Powiem Ci ,że nawet nie zdążyłam nic mojemu M wytlumaczyc, bo jak zobaczył mój tworczy ogrodowy zapał to nawet pomagal mi wykopywac co trudniejsze korzenie.A ostatnio zapisuje nawet co ciekawsze stronki w internecie z aranzacjami rabatek kwiatowychi a potem mi pokazuje.
Mam prosbe do Ciebie o zmiane mojej miniaturki w naszych ogrodach, wstawilam nowa fotkę jakiś czas temu ale pewnie gdzies umknela .
Dzień dobry. U mnie dzisiaj pogoda w sam raz do pracy w ogródku. Ma wprawdzie popadac miedzy 11 a 12 ale tylko przelotnie, tak w sam raz na krotka przerwe na przygotowanie obiadu, no i ziemia nie bedzie taka twarda. Zlapalam się ostatnio na tym, że u mnie pogoda dzieli się na 2 rodzaje, sprzyjająca lub nie pracom ogrodowym
Biore się zatem do pracy. Miłego dnia.
Agnieszko, widzę, że ostro działasz i nawet twój m się zaangażował w prace ogrodowe. Super,ze znajdujesz w tym wszystkim przyjemność, bo to jest najwazniejsze.
U mnie, jak u Ciebie- zmam dwa stany pogodowe: ogrodowy i nieogrodowy. Wole zdecydowanie ten drugi
Teraz zauwazyłam fote Bm-a Gdy jestem w Anglii, też tam często zaglądam, choć zdecydowanie wolę centra ogrodnicze bardziej skupione na samych roślinach. Natomiast w Bm-ie niedaleko mnie - nie 3 a jakies 5 minut drogi - w sprzedaży była wspaniała 'kogucia' linia dodatków kuchenno-grillowych. Musiałam kupić choć ściereczki i kubki. Widziałam tam też wspaniałe żeliwne palenisko, które z powodzeniem może spełniać rolę ogniska. Drogie, ale bardzo mi zapadło w serce Niewykluczone, że wrócę tam po nie