Przed chwilą dostałam wiadomość od córki, że miała wczoraj wypadek w pracy i że ma nogę w gipsie. I to by było na tyle, jeżeli chodzi o dokładniejsze wiadomości . Ważne, że ona wie co się stało, mama nie musi.
Tylko jeszcze napisała, że w czerwcu nie przyleci do Polski, bo jej za mocno noga nap.....
Teraz wysłałam 150 pytań, żeby chociaż trochę się dowiedzieć co się stało.
Jak widać, nie tylko nieszczęścia chodzą parami, choroby też.
Ja nie do końca pozbierałam się po ostatnich dolegliwościach, to do kompletu czymś się zatrułam i od wczoraj bardzo przyjaźnię się z kibelkiem.
Ale dość o chorobach.
beatrix+ wirtualnie też można odwiedzić Choduna . Zasada prosta : kup ,zapłać.
Danusia moje zdjęcia są intuicyjne. Robię ileś fotek i wybieram te najlepsze. Nigdy nie uczyłam się fotografowania i mam o nim naprawdę blade pojecie.
markita szkoda Twoich irysków .
Cięcie nożycami na napęd jest faktycznie super. Coraz częściej ich używam, tylko moje są wielkie i ciężkie .
Olga1234 tak jak pisałam wyżej jakość moich zdjęć, to totalny przypadek. Jedno na 100 jest do pokazania.
Lukrecja pobiegłam z aparatem do ogrodu, bo podejrzewam że jakbym zaczęła tłumaczyć, to ...
Kratka jest odsunięta od betoniaka tak na oko 15-20 cm, żeby był obieg powietrza. Jest przytwierdzona sztywnym drutem, który jest wsunięty między płyty i zakręcony z drugiej strony żeby nie wypadał. Mam nadzieję, że na zdjęciach w miarę widać o co chodzi. Przy okazji widać, jak się róże gotują
róże wolnorosnące lepiej się mają