O żesz...
Agneszko...
chybabym się zapłakała, gdybym dostała rodki w takim stanie... a nawet na pewno bym się zapłakała...
mam nadzieję, że choć odmiany zgodne.
Ja netowo postanowiłam nie zamawiać, po przejściach z tfu! firmą Oczarjk... acz w zeszłym roku się złamałam i dałam sobie dyspensę na małą paczkę od Ciepłuchy (rodek+hortensja)... na szczęście wszystko było w porządku, jednak wiem, że nie wszyscy wspominają ich przesyłki ciepło
Zakupy u Hachmanna mnie kuszą i... kuszą... zatem jeśli Pudełek nie wprowadzi do oferty 'Principessy' to może na okrągłe urodziny w końcu się na tenże zakup u Hachmanna skuszę
Stare odmiany, zwłaszcza Seidlowe trudno dostać... u nas w zasadzie bezproblemowy jest tylko zakup 'Alfreda', 'Humboldta' oraz 'Von Oheimb Woislowitz' (u Ciepłuchy)... ale można się rozejrzeć za interesującymi odmianami w
rodzimej firmie Seidlów w Grüngräbchen. Ja nie zamawiałam, jak również opinii na temat sprzedaży netowej i transportu nie znam a jedynie sygnalizuję taką możliwość
Jak coś, to będę w Wojsławicach w sobotę
Poll... szkoda, że nie wspominałaś wcześniej o swoich rodkowych planach zakupowych, bo powiedziałabym Ci, że 'Black Widow' dostaniesz na naszym rynku...
w szkółce Uzdowscy w Bydgoszczy... wiem, że jeszcze w ubiegłym tygodniu mieli 2 egzemplarze na stanie, bo Nela sprawdzała